Kovas 2023

Kovo 31-oji - translyčių žmonių matomumo diena

Šiandien minima Tarptautinė translyčių žmonių matomumo diena. Ji skirta informuoti visuomenę apie diskriminaciją, kurią iki šiol patiria trans žmonės. Kartu norima išreikšti solidarumą su šia bendruomene ir parodyti, kad visuomenė mato ir yra pasirengusi dėti pastangas užtikrinant lygiateisiškumą.

Transfobijai ne vieta Naujojoje Zelandijoje. Tūkstančiai susirinko palaikyti trans bendruomenės

Praėjus dienai po to, kai britų anti-trans aktyvistė Kellie-Jay Keen skubiai išvyko iš šalies, tūkstančiai žmonių susirinko palaikyti trans bendruomenės Kraistčerče ir Velingtone

Lietuvai kritika dėl LGBTQ+ žmonių ir tautinių mažumų diskriminacijos

Jungtinių Tautų komitetas paragino Lietuvą imtis skubių veiksmų mažinant šalyje tautinių mažumų bei LGBTQ+ žmonių diskriminaciją. Mūsų šaliai kritikos kliuvo dėl vis reglamentuotų tos pačios lyties porų santykių.

Kovo 31 d. - Soho Vilnius - BDAY Švenčia Avinai

Avinus trauks ten, kur žmonės linksminasi, o gyvenimas verda! Tad kodėl gi mums nesusitikus vakarėlyje Soho klube? Tuo labiau, kad šį mėnesį pučiam žvakutes ir švenčiame avinų gimtadienius! Kiekvienam avinui ir 10-iai jo draugų įėjimas šį vakarą į klubą nemokamas!

Europos Parlamento prezidentės parama LGBTQ+ bendruomenei: kiekvienas turi teisę mylėti tą asmenį, kurį nori mylėti

Prieš kelias minutes šiandien prasidėjusiame Europos Parlamento posėdyje šios Europos Sąjungos institucijos Prezidentė perskaitė pranešimą, kuriuo išreiškė paramą LGBTQ+ žmonėms.

Ukrainos karė ragina įteisinti tos pačios lyties asmenų santuokas: „Mes galime mirti bet kurią dieną“

Ukrainos karė ragina kuo greičiau įteisinti tos pačios lyties asmenų sąjungas šalyje, nes LGBTQ+ kariai gali žūti bet kurią akimirką, o jų partneriai neturės jokių teisių.