Sausis 2023

V. Juozapaitis apie LGBTQ+ santykius vaizduojančią knygą: tikrai jos neskaičiau, tačiau turinys negali būti cenzūruojamas

Seimo Kultūros komiteto pirmininkas Vytautas Juozapaitis sako, kad po Europos Žmogaus Teisių Teismo sprendimo, kad Lietuva pažeidė Konvenciją ribodama visuomenės prieigą prie pasakų knygos, kurioje vaizduojama ir tos pačios lyties poros, būtina keisti apribojimus įteisiantį įstatymą. Tiesa, jis prisipažino, kad pats šios knygos neskaitytų.

Italija vėl atvėrė lankytojams archeologinį lobį, kuris slepia ir gėjų sekso paslaptis

Po ilgo restauravimo vienas garsiausių Italijos archeologinių lobių – Vettii namai – vėl atveriami visuomenei. Įspūdingoje freskų sienų tapybos kolekcijoje yra daug erotinio meno kūrinių.

Ukrainos gėjų nuotraukos - būdas pasakoti apie karą

Žurnalas „Elska“ tęsia savo keliones po pasaulį, siekdamas supažindinti skaitytojus su LGBTQ+ žmonių kasdienybe visame pasaulyje. Šį kartą fotografas Liam Campbell išskirtinai portalui „GayCities“ pasidalino Ukrainos vyrų nuotraukomis ir istorijomis, kurios atskleidžia šalies žmonių nuotaikas bei gyvenimo realybę.

Bažnyčia verčia pasirašyti prieš LGBTQ+ bendruomenę nukreiptą sutartį. Nepasirašius - bus išmesti

Džeksonvilio Pirmųjų baptistų bažnyčia Floridoje pranešė nariams, kad jie turi iki kovo 19 d. pasirašyti prieš LGBTQ+ nukreiptą pareiškimą dėl „Biblinio seksualumo“ arba nedelsiant palikti bendruomenę.

Gėjų poros ir jų dukros istorija – jau netrukus pasirodysiančiame filme „Knock at the Cabin“

Naujausias M. Night Shyamalan filmas pasakos apie įtampos kupinas gėjų pora ir jų dukros atostogas. Prognozuojama, kad šis filmas bus vienas geriausių šio režisieriaus karjeroje.