Rugsėjis 2023

Gėjų poros pasipiršimas ištirpdė socialinių tinklų vartotojų širdis (video)

Ši diena Samuel Bishop Macias ir Javier López neabejotinai yra viena įsimintiniausių jų gyvenime. Pasipiršimo momentą užfiksavo Disneilendo lankytojai. Video įkėlus į socialinius tinklus, jis pasklido labai plačiai. Tiesa, tam yra konkreti priežastis.

Rugsėjo 30 d. - Soho Vilnius - Lorem Club and DJ Ipsum

Turime klubą, kurio pristatyti jau tikriausiai nebereikia ir pagaliau šį mėnesį turime ir vakarėlį, kuriam ilgo aprašymo taip pat neprireiks. Čia nei kviesim, nei siūlysim – žinom, kad ir taip būsi! Tikėtina, jog jau iš anksto esi pasižymėjęs šį šeštadienį bei rezervavęs jį šokiams klube.

Graikijos kairiųjų partijai vadovaus homoseksualus Stefanos Kasselakis (foto)

Stefanos Kasselakis išrinktas vadovauti didžiausiai Graikijos opozicinei partijai ir tapo pirmuoju gėjumi pasiekusiu tokią poziciją šalies istorijoje. Jis pasiruošęs vesti partiją į rinkimus ir tapti Graikijos ministru pirmininku.

Trans moteris prievarta nuvežta į perauklėjimo stovyklą: „jie privertė mane kastruoti paršą“

Rusijoje gyvenanti Ada Blakewell „PinkNews“ papasakojo, jog buvo priversta atlikti taip vadinamą atvertimo (konversijos) terapiją, kurios metu ji mokyta elgtis „vyriškai“. Viena iš užduočių buvo - kastruoti paršą.

Nuo spalio 11 d. - Vilnius - LGBTQ+ asmenų savitarpio pagalbos grupė

Kviečiame dalyvauti nemokamoje LGBTQ+ asmenų savitarpio pagalbos grupėje! Susitikimai vyks du kartus per mėnesį 22Bendra būtis (Vilniaus g. 22). Šį kartą renkame pilnamečių dalyvių grupę. Grupės darbas startuoja spalio 11 d. Reikalinga išankstinė registracija.

Donatella Versace: jie „bando atimti žmonių teises gyventi taip, kaip nori“

Sekmadienį Milane CNMI tvarios mados apdovanojimuose atsiimdama apdovanojimą už teisingumą ir įtrauktį dizainerė Donatella Versace žėrė kritiką dabartinei Italijos vyriausybei ir prisiminė savo velionį brolį gėjų.

Proteste prieš Gyvenimo įgūdžių programą - žinutės prieš LGBTQ+ bendruomenę

„Stabdykime Gyvenimo įgūdžių ugdymo programą: NE ideologijai švietime!“, „Stop LGBT ideologijai“ - skelbė keli plakatai šiandien ryte organizuotame proteste prie Seimo, kuriame dalyvavo kelios dešimtys žmonių bei prisijungė ir kai kurie Seimo nariai.

Už LGBTQ+ prilyginimą teroristinei organizacijai - Seimo narys sulaukė įspėjimo

Daug metų Valdemaras Valkiūnas nepraleidžia progų skleisti homofobiją. Pastarasis Seimo nario pasisakymas apie tai, kad LGBTQ+ bendruomenė yra teroristinė organizacija sulaukė Seimo Etikos ir procedūrų komisijos dėmesio. Parlamentarui skirtas griežtas įspėjimas.