Rugsėjis 2022

„Dešinieji troliai“ užsipuolė Kalifornijos senatorių dėl nuogos krūtinės

Kalifornijos valstijos senatorius buvo užsipultas socialinėje žiniasklaidoje dėl nuotraukos, kurioje jis pozuoja be marškinėlių su kitais vyrais. Senatorius dalyvavo festivalį San Franciske praėjusį savaitgalį.

Spalio 4-9 d. - Septiniuose miestuose - ARTI (video anonsas)

Žingsnis iš vaikystės į suaugusių pasaulių – itin sudėtingas ir jautrus laikas žmogaus gyvenime. Kiekvienas esame tai patyrę: ne vienas nekaltai išdavėm amžiną draugystę prisiekusius draugus, ne vienas buvome įskaudinti patys.

Kanų kino festivalyje Didžiuoju prizu apdovanotas naujasis „Merginos“ (Girl, 2018 m.) režisieriaus Luko Dhonto filmas nukreipia žvilgsnį į šį trapų gyvenimo etapą, šviesa ir gerumu pripildydamas net pačius sunkiausius momentus.

Romas Zabarauskas: politikai turi prisiimti atsakomybę

Savaitgalį LIJOT organizuotos diskusijos „LGBTQ+ jaunimo iššūkiai ir kasdienybė“ metu, režisierius Romas Zabarauskas prakalbo apie politikų trūkumą, kurie ne pataikautų visuomenei, o imtųsi lyderystės sprendžiant žmogaus teisių ir lygiateisiškumo klausimus mūsų šalyse.

Spalio 1 d. - Kaunas - Draudžiami jausmai + Porno melodrama (video anonsai)

"Draudžiami jausmai" - 2011 metų Lietuvoje ir Ispanijoje režisieriaus Deimanto Narkevičiaus kurta drama.

8-ojo dešimtmečio sovietinėje Lietuvoje Laimonas dirba teatre, tačiau yra suimamas už homoseksualumą – nusikaltimą, už kurį gresia treji metai kalėjimo. Jį tardantis KGB darbuotojas turi paruošti bylą prieš jį, tačiau įsimyli sulaikytąjį.

Pasaulį užvaldanti „gėjų mafija“ naujame Dominyko Vaitiekūno klipe (video)

Gėjai homofobinėje visuomenėje kaltinami nebūtais dalykais: atims vaikus, sugriaus heteroseksualias šeimas, užvaldys pasaulį. Aktorius ir dainininkas Dominykas Vaitiekūnas surinko dažniausiai naudojamus komentarus ir juos vizualizavo dainos „Propagandistas“ vaizdo klipe.