Lapkritis 2021

Jauni ukrainiečiai išdrįso būti savimi: „Nenoriu slapstytis. Noriu būti pokyčių dalimi

Jie netradicinės seksualinės orientacijos. Jų priešininkai – ir dešinieji radikalai, ir Stačiatikių bažnyčios sekėjai. Tačiau šie žmonės nusprendė nebegyventi baimėje, išsilaisvinti patys ir laisvesnę daryti visą Ukrainą, rašo Lrytas.

82% LGBTQ+ žmonių nesijaučia atstovaujami LGBTQ + žiniasklaidoje

Novatoriškas tyrimas atskleidė, kad tik 25 procentai respondentų mano, kad vietinės LGBTQ+ erdvės yra svetingos juodaodžiams ir spalvotiems žmonėms, skelbia gaytimes.co.uk. 82 procentai teigė, kad jie nesijaučia atstovaujami LGBTQI+ Jungtinės Karalystės žiniasklaidos.

Sužinok. Kur gyvena gražiausi LGBTQ+ žmonės?

Didžiosios Britanijos hipotekos bendrovė money.co.uk neseniai peržiūrėjo daugiau nei 500 grožio konkursų ir palygino pirmąsias vietas užėmusių konkurso dalyvių gimimo vietas, siekdama nustatyti, kuriose šalyse gimė daugiausiai nugalėtojų, rašo outtraveler.com. Buvo vertinami tiek heteroseksualių, tiek LGBTQ+ konkursai. Tyrimas atskleidė šalių top penketuką.

Galimai homoseksualiam migrantui atsisakyta suteikti prieglobstį, nes jis permiegojo tik su vienu vyru

Iš vienos musulmoniškos valstybės į Lietuvą neteisėtai iš Baltarusijos atvykusio asmens pasakojimas apie tai, kad būdamas 22-ejų metų jis yra turėjęs homoseksualius santykius tik su vienu tos pačios lyties asmeniu nėra pakankamas įrodymas tam, kad asmuo yra homoseksualus.